Termeni și condiții magazin online scaune-ieftine.ro

1.Informații despre magazinul online

Magazinul online https://scaune-ieftine.ro este proprietatea firmei IMPASAN SRL cu sediul în Brăila, B-DUL Alexandru Ioan Cuza 120, Brăila, Adresa email: contact@scaune-ieftine.ro, numit pe parcursul acestor “Termeni și Condișii” (“scaune-ieftine.ro”, „a/al/ai/ale noastre”, „noi” sau „nouă”).

https://scaune-ieftine.ro este un magazin online, iar folosirea site-ului se referă la vânzarea prin intermediul internetului a produselor și serviciilor din domeniul mobilierului. Secțiunea “Termeni și Condiții” conține dispoziții obligatorii fiecărui utilizator înregistrat sau neînregistrat al magazinului online https://scaune-ieftine.ro . Înainte de cumpărarea de produse și plasarea unei comenzi de pe magazinul online https://scaune-ieftine.ro va trebui sa fiti de acord cu Conditiile generale de vanzare ale https://scaune-ieftine.ro.

2.Schimbări ale magazinului online

scaune-ieftine.ro își rezervă dreptul de a șterge, modifica, adăuga sau suspenda în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, scaune-ieftine.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la întregul, sau la o parte a conținutului al site-ului.

3.Proprietatea intelectuală

IMPASAN SRL, autorizează vizualizarea și descărcarea de copii ale materialelor de pe https://scaune-ieftine.ro doar în scopuri personale, nu pentru uz comercial. IMPASAN SRL, acordă dreptul de a utiliza acest magazin online și de a trimite către acesta mesaje, date sau informații. Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, observații sau idei, prin oricare din metodele puse la dispoziție atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, amenințător sau defăimător la adresa IMPASAN SRL sau a unei terțe părți. Este interzisă trimiterea către IMPASAN SRL sau https://scaune-ieftine.ro a mesajelor care conțin viruși, scrisori în lanț, derularea de campanii politice sau publicitare, sau orice altă formă de spam. Conținutul magazinul online https://scaune-ieftine.ro, nu poate fi reprodus, copiat, duplicat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al IMPASAN SRL.

Dacă aveți întrebări în legatură cu drepturile de autor, vă rugăm să ne contactați la: contact@scaune-ieftine.ro.

4. Dispute și conflicte

Orice tentativă de accces neautorizat la magazinul online și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvată pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care aceasta nu este posibilă se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românesti. Termenii și Condițiile se supun legislației românești. În caz de litigiu, se va încerca inițial o rezolvare pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere pe cale amiabilă va fi considerată competența instanței românești.

Dacă aveți probleme legate de comandă, ce nu pot fi rezolvate prin email sau cu consilierul de vânzări, puteți să ne contactați telefonic la: 0730 00 72 42 –

5. Responsabilități privind produsele

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. scaune-ieftine.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, dacă acest lucru ține de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamație va fi adusă la cunoștiința scaune-ieftine.ro în maxim 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. Cumpărătorul trebuie să facă recepția produsului la livrare și să semneze că acesta este conform comenzii.

Imaginile prezentate pe magazinul online sunt exemplificative, nuanța materialelor prezentate poate să difere puțin față de realitate din cauza lunimii în momentul fotografierii, însă clientul va fi înștiințat înainte de a i se trimite comanda fără acceptul acestuia către furnizor. Caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate pe acest magazin online se pot modifica fără o notificare în prealabil. Valoarea maximă a obligațiilor scaune-ieftine.ro față de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de firma noastră de la respectivul client. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, scaune-ieftine.ro își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

6. Returul Produselor

Pentru a vedea ce condiții trebuie să îndeplinească produsul pe care doriți să îl returnați și care sunt pașii de urmat, vă recomandăm să citiți cu atenție politica de retur de pe site-ul nostru.

De aici puteți descărca Formular returnare produs. După completare trimiteți formularul către adresa de email contact@scaune-ieftine.ro

6.1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMĂTOAREI LEGI:

Articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la comandă, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.”

Pentru returnarea produsului trebuie să notificați în scris acest lucru la adresa de email: retur@scaune-ieftine.ro Numai cererile scrise se vor lua în considerare!

Costul direct al returnării va fi suportat de către cumpărător, iar la returnare obligatoriu specificați pe AWB: RETUR / FĂRĂ RAMBURS. După verificarea produsului returnat vă vom rambursa suma, nu mai târziu de 14 zile de la data recepționării de către noi a produsului, doar dacă acesta corespunde condițiilor specificate în politica de retur. Altfel, dacă starea produsului nu permite acceptarea returnării lui (imposibilitate de readucere la starea inițială) acesta vă va fi ulterior returnat, costurile de transport fiind suportate de d-voastră.

Societatea nu este responsabilă pentru deteriorarea produselor pe durata transportului de retur.

Persoanele juridice pot returna produsele în termen de 3 zile de la data la care au intrat în posesia produsului, intact, nefolosit, fără urme de asamblare și în ambalajul original.

Produsul va fi returnat împreună cu factura de achiziție și certificatul de garanție, toate în original.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul și accesoriile aferente.

Scaunele ce au roți, după asamblare nu vor mai putea fi desfăcute decât prin deteriorare fizică. Nu se acceptă returnarea acestora după ce au fost asamblate.

În cazul în care, dacă la deschiderea coletului ați constatat faptul că produsele nu sunt conforme specificațiilor de pe site sau piesele sunt defecte, vă rugăm nu procedați la montarea/instalarea produsului. Produsul se poate returna, fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate.

6.2. NU SE POT RETURNA URMĂTOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

  • Produsele care prezintă urme de uzură, modificări fizice, zgârieturi, lovituri, ciobituri, material zgâriat, rupt sau tăiat, șocuri electrice sau mecanice, componente sau accesorii lipsă
  • Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit. Produsele se pot returna doar în ambalajul cu care au fost expediate și împreună cu toate documentele (manual de utilizare, garanție), ambalajul făcând parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnării produselor, iar Scaune-Ieftine.ro nu poate fi făcută răspunzătoare.
  • Scaunele ce au roți, după asamblare nu vor mai putea fi desfăcute decât prin deteriorare fizică. Nu se acceptă returnarea acestora după ce au fost asamblate.

Scaune-Ieftine.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaj, documente, etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare până la 50% din valoarea inițială a produsului.

Conform ordonanței mai sus menționate, politica de returnare a produselor în termen de 14 zile lucrătoare SE APLICĂ NUMAI PERSOANELOR FIZICE ȘI NUMAI ÎN CAZUL PRODUSELOR LIVRATE PRIN CURIER, ADICĂ PRODUSELE LIVRATE LA CLIENT DE ECHIPA scaune-ieftine.ro NU POT FI REFUZATE.

7. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecții condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind acceași cu un contract valabil încheiat.

Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate IMPASAN SRL și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului.

Ne rezervăm dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce au un comportament neadecvat sau un limbaj necizelat.

Versiune: 1.0.3
Ultima modificare: 04 Iunie 2019