BestJobs - Over active jobs available

Farmacie comună

Conținutul

Răceala — cea mai comună şi cunoscută boală 8 Noiembrie Este cea mai comună şi cunoscută boală, ale cărei simptome sunt recunoscute cu uşurinţă de bolnav.

farmacie comună algoritmul de tratament comun

Acestea apar la zile de la infecţie şi pot dura de la 2 până la 14 zile, majoritatea bolnavilor vindecându-se în maxim 7 zile. Cauze Răceala este produsă de virusuri.

farmacie comună artralgii si mialgii

Simptome Simptomele răcelii sunt arhicunoscute şi uşor de recunoscut. Atunci când răceala durează mai mult de 2 săptămâni acest lucru înseamnă că este consecinţa unei alergii.

  • Dureri de flexie a genunchiului în articulația genunchiului
  • Ce medicamente pentru tratarea articulațiilor picioarelor și mâinilor

Răceala este produsă de virusuri, deci nu este necesar un tratament cu antibiotice, deoarece acestea nu distrug virusurile, însă ea se poate complica sau asocia cu o infecţie bacteriană a amigdalelor amigdalită sau a sinusurilor sinuzităcazuri în care este imperioasă administrarea antibioticelor.

Amigdalita se caracterizează prin inflamarea amigdalelor, febră crescută, tuse cu expectoraţie.

  • Tincturi de alcool pentru dureri articulare
  • Recuperarea genunchiului după fractură cu deplasare

Sinuzita se caracterizează farmacie comună inflamaţia sinusurilor cu durere şi senzaţie de presiune facială, febră crescută, tuse cu expectoraţie. Mecanism fiziopatologic Infecţiile farmacie comună cauzate de virusurile care atacă organismul. Deşi acesta este apărat de barierele proprii precum pielea şi mucoasele, dar mai ales de secreţiile acestora, în momentul în care un virus trece de aceste mecanisme de apărare, pătrunde într-o celulă şi se multiplică atacând celule din jur.

Transmitere Desigur, transmiterea infecţiei este rezultatul contactului dintre organismul sănătos cu particulele de secreţii respiratorii suspendate în aer şi provenite de la un organism bolnav. Acest lucru se face prin: Inhalarea picăturilor de salivă suspendate în aer; Prin inhalarea particulelor mici de secreţii farmacie comună care ajung în aer; Prin contactul secreţiilor respiratorii cu mâna persoanei sănătoase, care îşi  atinge nasul, gura sau ochii; Folosirea aceloraşi obiecte, în special a celor pentru hrană — căni, pahare, farfurii, tacâmuri etc.

Comentarii

Transmiterea virusului are loc între a doua si a patra zi de la infectare, când acesta are cel mai crescut nivel în secreţiile respiratorii. Tratament Este recomandat doar tratamentul simptomatic în cazurile necomplicate. Administrarea antibioticelor nu este necesară, deoarece acestea sunt eficiente doar in cazul infecţiilor bacteriene şi nu virale, răceala farmacie comună o infecţie virală. Cum farmacie comună care produc răceala sunt prezente în număr considerabil, fiind într-o continuă schimbare şi evoluţie nu există un tratament etiologic al răcelii, deoarece nu s-a descoperit încă un vaccin sau medicament care să prevină infecţia sau să distrugă virusurile după infectare.

Ți-a fost utilă această informație? Îți mulțumim pentru feedback!

farmacie comună tratamentul artrozei umărului cu homeopatie

Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.