Ce este Clorzoxazon si pentru ce se utilizeaza

Clorzoxazona richter

Ce este Clorzoxazon si pentru ce se utilizeaza Indicatii Clorzoxazona este indicata in tratamentul spasmelor musculcre reactive, reumatice, lombalgiitorticolisacul, conrtractura reflexa in artroze, artriteperiartrite si posttraummatice luxatii, fracturi, rupturi musculare.

Clorzoxazonă-Richter împreună cu alimente, băuturi și alcool Evitați consumul băuturilor alcoolice în timpul tratamentului cu acest medicament. Sarcina, alăptarea și fertilitatea Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Deoarece nu există date adecvate referitoare la utilizarea acestui medicament de către femeile gravide nu este recomandat să utilizați acest medicament în timpul sarcinii.

Mod de administrare Adulti: - doza recomandata este de mg clorzoxazona 1 comprimat Clorzoxazon mg de ori pe zi. In clorzoxazona richter contractrilor musculare acute, foarte dureroase, se pot folosi doze de — mg clorzoxazona comprimate Clorzoxazon mg de ori pe zi.

Prima operație pe creier cu trezire intraoperatorie

Atentionari si precautii Hipersensibilitate la clorzoxazona sau la oricare dintre excipienti produsului. Precautii Se recomanda prudenta la pacientii cu teren alcoolic.

  • Dureri în articulația șoldului drept
  • Черт побери, - проговорил второй голос.
  • CLORZOXAZON, Comprimate - prospect actualizat | scaune-ieftine.ro

Atentionari Daca in timpul tratamentului apar fenomene de hipersensibilzare sau efecte hepatotoxice se impune oprirea tratamentului. In timpul tratamentului se recomanda evitarea consumului de bauturi alcoolice.

  • Durere în articulațiile mâinilor mâinii și genunchilor
  • _Детьми_.
  • Prospect Clorzoxazona Richter mg, 20 comprimate, Gedeon : Farmacia Tei online

Interactiuni medicamentoase Asocierea cu deprimante ale sistemului nervos central impune prudenta deosebita, deoarece clorzoxazona creste efectul acestora. Sarcina si alaptarea Deocece nu exista studii controlate la gravide, nu se recomanda administrarea clorzoxazonei in timpul sarcinii. Nu se stie daca clorzoxazona se excreta in laptele matern.

clorzoxazona richter

De aceea, la femeile care alapteaza se va lua in considerare fie intrerupereo tratamentului, fie intreruperea alaptarii. Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Datorita sedarii si scaderii rectivitatii reflexe, clorzoxazona poate afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

clorzoxazona richter

Reactii adverse posibile Ocazional produce greata, varsaturi, diareesomnolentaameteli, stari ebrioase, agitatie, eruptii cutanate alergice. Au fost raportate cateva cazuri de afectare hepatica dar relatia cu medicamentul nu este certa.

clorzoxazona richter

Supradozaj In caz de suprodozaj se recomanda instituirea unui tratament simptomatic si de sustinere o functiilor vitale. Informatii suplimentare Compozitie Un comprimat cortine clorzoxazona mg si excipienti: lactoza monohidrat, amidon de porumb, polividona, laurilsulfat de sodiu, talc, clorzoxazona richter, amidon de cartofi, stearat de magneziu.

clorzoxazona richter

Fabricant Str. Cuza-Voda, nr. Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse. Citeste si.